Veel bezoekers op fair ‘Boerengenot’

boerengenot-001-border.jpgGELSELAAR – In Gelselaar wordt dit weekend voor de eerste keer de fair ‘Boerengenot’ georganiseerd. Er is een gevarieerd aanbod van ambachtelijke, landelijke producten, muziek, ambachten en activiteiten. Ruim 100 standhouders staan er klaar voor om u het boerengenieten te laten ervaren. Met name de streekproducten staan in de aandacht; van streekbiertjes tot heerlijk streekgebak, van kruidig nagelhout tot een ambachtelijk gerookt visje.

De fair wordt gehouden bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks aan de Broekhuisdijk. Er wordt ook veel georganiseerd met dieren. Onder andere: eenden hoeden, hondenbehendigheid, pony rijden, roofvogelshow, schapen drijven en demonstraties van een aantal showstallen. De Fair is dit gehele weekend nog te bezoeken. Zaterdag om 15.00 uur hadden al ruim 1500 mensen de kassa’s gepasseerd.

De organisatie verwacht in totaal over twee dagen ruim 5000 mensen te mogen ontvangen. Vandaag kunt u de fair bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

[nggallery id=322]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven