Vermiste hond Layka komt zelf terug

dinant-goed.jpgEIBERGEN – Eibergenaar Dinant Besselink kan het nog steeds niet geloven. Dinsdagnacht rond 02.00 uur kwam zijn hond Layka zelf terug naar huis. Twintig dagen lang is er met man en macht gezocht naar de vermiste hond.

“De buurvrouw hoorde een hond blaffen achter ons huis, ze belde me uit bed. Meteen hebben we de poort geopend. Ze was zo blij ons terug te zien. Mijn vrouw was op dat moment nog aan het zoeken in Beltrum, toen ik haar belde gilde ze het uit. Ik wil alle mensen bedanken voor de hulp”, aldus Besselink.

De buurt heeft een groot bord in de tuin geplaatst met ‘welkom thuis’ er op. Binnenkort worden alle mensen die geholpen hebben met zoeken uitgenodigd voor een grote barbecue.

Eerdere bericht: Vermiste hond gespot bij Hambroekplas

[nggallery id=368]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Vermiste hond Layka komt zelf terug”

 1. Dinant van harte!!!

  Groot feest, mooi voor je dat de hond terug is. Kun je de draad weer op pakken.

  FR

 2. Wat geweldig voor je Dinand. Ook erg mooi om te zien dat het goed gaat met je hond. Ik heb dan ook een traantje weggepinkt . Ik ben ooit mijn hond kwijtgeraakt, deze kwam helaas nooit terug . Ik leef iedere dag nog met dezelfde pijn. Een dier is geen dier , het is en blijft je allerbeste vriend.

  Koester de liefde ,

  Groet Jan

 3. Theo Wolterink

  Heel bijzonder dat een hond na zo’n lange tijd weer zijn huisje vind hoop dat de hond er niks aan over heeft gehouden op het filmpje ziet ie er goed uit. Leuk gemaakt dat fragment beetje in de stijl van ruurlovandaag

 4. Ik ben super blij voor jullie en Layka, dat ze haar thuis weer heeft gevonden!!

  Fijn om te horen dat het goed met haar gaat!

  Het is ook heel mooi om te horen, dat ze naar jullie toe is gekomen:)

  Geef haar maar een grote knuffel van mij!

  Groetjes, Suzanne

 5. Gelukkig terug gekomen! Op ons hollanderforum werd ook druk meegedacht en geduimd voor jullie belg! Ze ziet er goed uit ook nog, echt super!

  Marjolein.

 6. Hond legt 50 km af om dierenarts te bezoeken

  In China heeft een intelligente hond 50 km gewandeld om een vriendelijke dierenarts te bezoeken. Huahua legde de 50 km af in 15 dagen nadat ze de dierenkliniek had verlaten. De eigenaar had het dier binnengebracht om haar te laten steriliseren.

  Na vijf dagen kon Huahua heel goed opschieten met dierenarts Wang Feng. De dag nadat de hond terug thuis was, wandelde ze terug naar Wang.

  Drie weken later besloten de dierenarts en de eigenaar om de hond naar een dierenvriend die 50 km verder woonde te brengen. Tot zijn grote verbazing trof Wang Huahua 15 dagen later opnieuw aan voor de dierenkliniek. (adv)

 7. Wat een verhaal heb de hond meerdere keren gezien in Borculo. Knap dat het dier thuis is gekomen.

  vEEL GELUK SAMEN

 8. Bep van Acquoy

  Wat een fantastisch gevoel moet dit voor jullie zijn,dat Layka weer thuis is!!!
  Met tranen van ontroering heb ik alles zitten lezen over haar,ben zelf een groot dierenvriend,heb een Dobermann en katten,ik zou er niet aan moeten denken,om 1 van mijn dieren kwijt te raken…….

  Geniet van dat mooie en dappere meisje!!!!!

  Bep

 9. wim hendriks

  Volgende keer de hond aan de lijn houden, natuurlijk wel een top verhaal, echte liefde !!

  Veel succes saampjess

  Wim H

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven