Zwemvierdaagse in Ruurlo van start

afbeelding-nieuw-roy-10673.jpgRUURLO – De Ruurlose zwemvierdaagse is maandagavond van start gegaan. Dit is de 36e keer dat zwem- en polovereniging Schuurman BRC dit spektakel houdt in zwembad De Meene. Meer dan 250 deelnemers hebben zich opgegeven. Dit jaar had de vierdaagse een speciaal tintje, de 10.000e deelnemer werd in het zonnetje gezet. Stien Klein Kranenbarg (12) was de gelukkige, zij kreeg een flinke bos bloemen van bestuurslid Wilma Roekevisch.

De afstanden die gezwommen worden zijn voor de jongeren (tot 12 jaar) 300 meter en voor de ouderen 450 meter. Belangstelenden kunnen zich tot dinsdag nog inschrijven. Vrijdagavond word het evenement op een gezellige wijze afgesloten. In het ondiepe bad zal brandweer Ruurlo een spectaculair wildwater kanoparcours uitzetten. Ook is er een kanoglijbaan, vanaf een hoogte van drie meter glijdt de kano van een helling.

Ook zullen vrijdag de medailles worden uitgedeeld. De hele week kan er gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur.

[nggallery id=364]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zwemvierdaagse in Ruurlo van start”

  1. BERKELLAND – Berkelland FM gaat de komende weken weer diverse evenementen bezoeken om vanaf daaruit een radio programma te maken. Het laatste weekend van juni staat in Borculo in het teken van de weerkom´n dagen. Zondag 28 juni is het programma ‘De Kapitein Berkelland’ te gast bij eetcafé ’t Proathuys in Borculo. Vandaar uit doen medewerkers van Berkelland FM verslag van de activiteiten in het centrum van Borculo. Het programma is van 17.00 uur tot 20.00 uur en heeft als speciale gast zanger Roy uit Deventer.
    In de maand juli wordt inhet openlucht ’t Galgenveld in Borculo traditiegetrouw een openluchtspel opgevoerd. Het dialect programma ‘Proemn Pot’ is op zondag 5 juli te gast bij de laatste voorbereidingen van de acteurs, figuranten, decorbouwers en vele anderen. De uitzending is live op Berkelland FM te horen van 12.00 tot 14.00 uur. Berkelland FM is te ontvangen in de ether in Neede en Eibergen op 105.3 FM en in Ruurlo en Borculo op 106 FM. Tevens kan men via internet luisteren http://www.berkellandfm.nl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven