Asjemenouband luidt de vakantie in

_HTH0001-1.jpgEIBERGEN – De Asjemenouband heeft vrijdagavond een optreden verzorgt op de Brink in Eibergen. De Eibergse Ondernemers Vereniging wil met dit jaarlijks terugkerend festijn de vakantie inluiden.

De belangstelling voor het optreden van de band uit Schalkhaar was matig, dit had volgens een woordvoerster van de EOV meer mogen zijn.

Van 19.30 tot 23.00 uur kon het publiek genieten van de gezellige muziek. Zaterdag zijn er ook activiteiten op de Brink. U kunt een straattheater bewonderen en kinderen kunnen rijden op een ponny. Dit alles begint om 11.00 uur.

[nggallery id=394]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Asjemenouband luidt de vakantie in”

 1. Mensen die wonen aan de Brink.

  Mensen die wonen aan de Brink in Eibergen nemen geen genoegen meer met de enorme hoeveellheid decibels die er door het jaar heen op de Brink te horen zijn.
  Het gaat daarbij niet ALLEEN !!!! om de evenementen zoals de kermis, donateursactie voor het Openlucht Theater, Beats Volleybaltoernooi, Smartenlappendag, optreden van de Asjemenoudband (met slecht een dertig tal bezoekers), die er regelmatig word gehouden maar vooral ook de vele werkzaamheden die voor de opbouw van o.a. podia, afzettigen etc. voor veel irritatie en decibels zorgden.
  Laten we het nog maar niet hebben over het vele geschreeuw van de organisatoren en hun medewerkers.
  Een voorbeeld is de wekelijkse warenmarkt op de dinsdagmorgen.
  Wanneer de markt gehouden wordt is het een gezellig gebeuren, dat geven werd rond toe..
  Maar nu komt het: de Groentenboer die voor ongeveer de Slijterii staat begitn al om 06.00 uur met het opbouwen van de grote verkoop kraam. Er komt een enorme vrachtwagen, wat logisch is. Veel lawaai en geschreeuw van deze mensen. Langzaam maar zeker worden er steeds meer kramen opgebouw en de een laat een ijzer stang vallen (weer de nodige decibels) de andere heeft een steekwagen met ijzeren wielen die over de ijzer uitlaatklep rijd met kratten vol groeten en fruit, hetgeen ook weer veel lawaai en geschreeuw met zich meebrengt.
  Een ander punt is steeds weer inbeslag nemen van veel parkeerplaatsen van de gemeente op de Brink.
  Mensen willen er boodschappen doen, maar een parkeerplaats valt er niet meer te vinden.
  Met al reslutaat dat men gaat parkeren op de stoep of gewoon voor de voordeur van een wonig..
  De omwonenden zouden de koppen eens bij elkaar moeten steken en hun klachten deponeren bij de gemeente Berkelland, die uiteindelijk een vergunning heeft afgegeven.

 2. Sander die dichtbij de brink woont

  Wees toch bij dat eibergen iets organiseerd.En ik moet zeggen dat wij op nog geen 30 seconden lopen van de brink wonen en ook wel eens iets horen.Maar wat wil je dan de markt buiten eibergen en de evt kleine evenementen ook.Tja in de zomer heb je wel eens iets meer overlast maar als er niets te doen is dan is het ook niet goed.
  Daar in tegen is er in eibergen altijd wel iets te doen en dat moet ook.

 3. een persoon die woont nabij De Brink

  Toch vreemd te moeten lezen dat het geluidniveau aangaande De Brink en omgeving u dusdanig irriteert. Uit uw reactie kan ik alleen maar concluderen dat u niet op de juiste plek woont. Als ik u was ging ik huisvesting zoeken ergens buitenaf. Ik vind het bruizende Eibergen van dichtbij heerlijk om te ondergaan en ben daarvoor juist in het centrum gaan wonen.

  Persoon die heel nabij De Brink woont

 4. Voor ‘Mensen die wonen aan de Brink’;

  Je weet dat als je op de Brink gaat wonen er enig overlast kan zijn. Het centrum is niet voor niets het centrum. Dat is de plek waar de (leuke) dingen gebeuren.

  Misschien is het inderdaad een optie voor je om dan buitenaf te gaan wonen. Waar wij ook géén last hebben van jouw gezeur..

 5. Als je ivalide bent heb je beslist geen keus, De omstandiheden kunnen er naar zijn dat je gedwongen wordt een bepaald woning te kopen gezien de leeftijd en je gezondheid.
  We hebben vele woningen bekeken, maar dit was onze enige mogelijkheid of anders zo je in de Meergaarden belanden.En als je 50 bent hoor je daar nog niet thuis.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven