Auto belandt op z’n kop in Rietmolen

Rietmolen 1RIETMOLEN – Op de Sint Isidorushoeveweg in Rietmolen is donderdagmorgen rond 11.30 uur een auto op z’n kop beland. Een 30-jarige bestuurder uit Haaksbergen verloor in een bocht ter hoogte van de Saalmerinkweg de macht over het stuur, waardoor hij met zijn auto uit de bocht vloog.

De man uit Haaksbergen kon op eigen kracht uit de auto klimmen. En liep geen verwondingen op. De politie was ter plaatse om het verkeer te regelen. Bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo heeft het voertuig afgesleept.

Door de klap raakte de auto total loss. Na het afslepen heeft een medewerker van Iliohan het wegdek schoongemaakt.

[nggallery id=448]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Auto belandt op z’n kop in Rietmolen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven