Bestuurder aangehouden na controle

NEEDE/EIBERGEN – Donderdagmiddag en -avond heeft de politie op meerdere locaties in Neede en Eibergen alcoholcontroles uitgevoerd. Er zijn zo’n 300 blaastesten afgenomen. Een 62-jarige automobilist uit Berkelland is aangehouden voor rijden onder invloed. 

Bij twee controles aan de Diepenheimseweg en de Haaksbergseweg in Neede bleek geen van de gecontroleerde bestuurders gedronken te hebben. Tijdens een controle aan de Burgemeester Wilhelmweg in Eibergen zagen agenten dat een automobilist omkeerde toen hij de controle zag. Zij zijn achter de bestuurder aangereden en hebben hem aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen staande gehouden.

Uit een blaastest op straat bleek dat hij onder invloed was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.1. Uit onderzoek bleek dat het rijbewijs van de man ingevorderd was omdat hij eerder onder invloed van alcohol had gereden.

De auto van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Centrum Eibergen bezaaid met drollen
We ontvingen een foto van een Eibergenaar. Op veel plekken in Eibergen liggen vanaf dinsdag grote drollen. Heeft er een olifant door het centrum gelopen? (zie foto). Wie o wie ruimt dit niet op?
foto plus Eibergen voor nieuws uit Berkelland

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bestuurder aangehouden na controle”

  1. Dit is inderdaad walgelijk! Toen ik van de week door het centrum van dit pitoreske dorpje slenterde viel mij dit ook op. Groetjes Hans

  2. och weet je wat zo leuk is aan eibergen
    je betaald allemaal voor honden belasting of je nu een hond hebt of niet .
    en je moet het ook nog opruimen anders krijg je een bekeuring .
    maar blijkbaar is het paard echt edel want die eigenaar kan het gewoon laten liggen en krijgen er geen bekeuring voor .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven