Crisisopvang jongeren moet uit De Jaeger

dejaeger.jpgRUURLO – De crisisopvang voor jongeren in het voormalige hotel en later pension ‘De Jaeger’ heeft geen toestemming van de gemeente Berkelland. De status van de opvang was niet duidelijk. Eerder is de gemeente ook al opgetreden tegen de opvang van ‘illegalen’ in het pand, vermoedelijk uitgeprocedeerde asielzoekers.

De huidige eigenaar van het complex moet tegen een dwangsom van 20.000 euro het oneigenlijke gebruik van ‘De Jaeger’ beëindigen en beëindigd houden. Er zijn ook dwangsommen opgelegd aan de gebruikers van het pand: Salida Crisisopvang B.V., Cabeza B.V. en/of Fondo B.V.

Een last onder dwangsom van € 40.000 euro  wordt vervolgens opgelegd aan Vier P. Vastgoed B.V. Zij mag de locatie Stationsstraat 20 in Ruurlo niet laten gebruiken in strijd met de bestemmingsplanvoorschriften.

(bron: www.ruurlovandaag.nl)

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Crisisopvang jongeren moet uit De Jaeger”

  1. Eindelijk gerechtigheid. Dat hele Fondo hangt een luchtje aan. De huurder heeft maling aan de wetten en regels. Horen we nog wel meer van.

  2. dacht dat het 4 augustus was afgelopen, moet jij eens proberen om 5 km te hard te rijden dan weet de ovwerheid je wel te vinden maar de wet handhaven da.s wat anders , wat een zooitje !!!!!

  3. de bende wordt steeds groter, vroeger was de jaeger echt mooi en gezellig. ben ook benieuwd hoelang dat nog duurt !!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven