Delian Hofman is Miss Ganzenhoedster

afbeelding-nieuw-roy-11897.jpgGELSELAAR – Delian Hofman (11) is zondagmiddag uitgeroepen tot Miss Ganzenhoedster 2009. Dat gebeurde tijdens de Ganzenmarkt in Gelselaar. Een vakkundige jury bestaande uit, Hanna Lutke Willink, Willem Bomhof, en Dini Prinsen, beoordeelde vier jonge kandidaten op hun kunsten. Hofman won de ‘race’. Dit evenement wordt ieder jaar georganiseerd door stichiting Erfgoed.

Om 12.00 uur was er een optreden van de Gorsselse boerendansers. Het harmonicaorkest Markvelde en smartlappenkoor ‘Tranen met tuiten’ waren ook van de partij.Verders waren er oude ambachten en straatmuzikanten.

Onze automagneten zijn gestolen!
Onbekenden hebben zondagmiddag onze automagneten gestolen op de Pierinkweg. Op de magneten staat de tekst Nieuwsuitberkelland.nl. Heeft u wat gezien of gehoord. Neem dan contact op met ons op [email protected] of bel de politie via 0900-8844. Wij hebben aangifte gedaan. Wie o wie heeft onze magneten meegenomen?

Uitslag verkiezing 2009
1e Delian Hofman
2e Elize Nummerdor
3e Anne Nummerdor
4e Oumie Jabbi

[nggallery id=399]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Delian Hofman is Miss Ganzenhoedster”

 1. Wat een leuk artikel en mooie foto’s!
  Super dat ze zoiets nog organiseren!

  Maar wat erg van jullie automagneten! Dat slaat toch ook nergens op! Tegenwoordig kunnen ze nergens met de handen van andermans spullen afblijven.

  Ik wens jullie verder nog veel succes! Het is een topsite!

  Cynthia

 2. Iemand moet dat toch gezien hebben van die magneetplaten met reclame? Het was erg druk!

 3. zou er jaloezie in het spel zijn? jullie maken mooie foto’s en komen overal……..

 4. Belachelijk dat zelfs de beste nieuwsbrenger(s) van Berkelland nu zelf de dupe worden van diefstal. Laat ze toch met de poten van andermans spullen afblijven!
  Goed dat er aangifte is gedaan, hopelijk levert het nog wat. Jullie zijn tenminste origineel!!

  Suc6
  Monique

 5. Hopelijk wordt mijn IP niet gepubliceerd zodat zichtbaar wordt dat ik meerdere berichten plaats zoals degene boven mij

  Belachelijk dat er is gejat

 6. Belachelijk dat de allerbeste site van heel Eibergen en omstreken en zelfs verder nu de dupe is geworden van deze brutale, ronduit misselijke streek!!!
  Ik mag hopen dat jullie politie hier werk van maakt.

  Sterkte nieuwsuitberkelland ik blijf jullie volgen !!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven