Exclusieve show Commitments slaat aan

afbeelding-nieuw-roy-12751.jpgEIBERGEN – Het openluchtteater had zaterdag een wereldberoemde band op het podium staan. De Ierse band The Commitments vermaakte het publiek met een gigantische show. The Commitments waren in Nederland voor twee exclusieve optredens, dat gebeurde in IJmuiden en Eibergen.

In het voorprogramma speelde RU Kidding, een regionale band met zangeres Ellen ter Braak uit Rietmolen. De Commitments werden wereldberoemd door het boek en de film ‘The Commitments’. De energie en opwinding van Alan Parker’s film is omgezet naar een adembenemende, onvergetelijke live-ervaring met swingende soul en energieke zang en blazers.

In het openluchttheater beleefde het publiek alle soul classics van de legendarische band, met de originele sterren Kenneth McCluskey (Derek “The Meatman” Scully) en Dick Massey (Billy “The Animal” Mooney).

We hebben weer een aantal vernielingen voor u!
Afgelopen dagen hebben vandalen weer gemeente eigendommen vernield in Eibergen. Op het fietspad (oude spoorbaan) troffen we een prullenbak en een spiksplinternieuw informatiebord aan die vernield zijn. Wat hebben de vernielers toch met fietsen? Ook bij de fietsenstalling aan de Grotestraat was het weer raak (zie foto’s hieronder). Weet je wat wij gaan doen. Een nieuwe site uitbrengen: www.vernielingenineibergen.nl!


(film: Nadi Zoetebier)
[nggallery id=434]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Exclusieve show Commitments slaat aan”

 1. Jammer dat de vernielingen zoveel aandacht krijgen op deze site. De daders willen juist aandacht. Dit wakkert alleen maar aan om nog meer te vernielen.

 2. Ben helemaal eens met de reactie van die schrijver hier boven.
  Er word te veel aandacht aan geschonken in de media en internet.
  Dat willen ze nou juist hebben dat…….
  Kunnen ze zeggen kijk wij staan in de media.
  Dus zet er niks van in de kranten dan word het vanzelf denk ik wel minder dan is voor hen die de vernieling doen de lol er zo af.

 3. Ik ging gisteravond de hond uitlaten, gelokt door de mooie muziek die ik binnen nog kon horen. Buiten dacht ik dat het geluid van Kerkemeijer kwam, loop ik naar toe. Blijkt het van De Maat te komen, nou van Rekken naar Eibergen is een pokke stuk lopen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven