Gezelligheid staat voorop in nieuw café

afbeelding-nieuw-roy-11432.jpgEIBERGEN – Grollenaren Marco Roerdink (42) en Wilma Flierman (39) hebben er nu al zin in. Op 10 juli openen ze hun nieuwe café ‘De Bengel’ op de hoek van de J.W. Hagemanstraat. Voorheen was ‘Het Wapen van Eibergen’ hier gehuisvestigd. Op dit moment is het duo nog druk bezig met de laatste klusjes.

Het café wordt volgens Roerdink een aanwinst voor Eibergen. “Gezelligheid staat bij ons voorop, daarom zullen er regelmatig activiteiten plaatsvinden in ons café. We draaien muziek voor jong en oud. Ook komen grote artiesten naar Eibergen.”

Klanten kunnen zes dagen in de week terecht bij het café, op maandag zijn de deuren gesloten. De kroegbaas is op zoek naar verenigingen die in het café hun hobby’s willen uitvoeren, het gaat dan op darten, biljarten, en noem maar op.

Vrijdag 10 juli wordt het café officieel geopend, belangstellenden worden vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Gezelligheid staat voorop in nieuw café”

 1. zouden er ook mogelijkheden kunnen bestaan om de berichten in de toekomst door te sturen naar vrienden en familie
  hierdoor wordt denk ik jullie site nog populairder
  het is maar een tip.

  leuke berichten, en goed te horen dat HORECA ondernemers het werk met beide handen aanpakken, in deze tijd.

 2. Kees Prakke

  Vanuit Canada wens ik Marco & Wilma veel geluk toe om in Eibergen cafe ‘De Bengel’ te openen. Hangt er een ‘klepel’ van een klok ergens, want dat is de vertaling van een bengel?
  Hoop dat het net zo gezellig wordt (of beter) dan het Wapen van Eibergen was.
  Good luck to you all.

 3. Welkom cafe de bengel.
  Als ik t goed heb zyn jullie verwente piraten luisteraars. Want jullie naam klinkt vaak genoeg door de ether. Hoop dat jullie dr veel NL/piraten hits draaien . Dan zullen jullie me dr vaak zien.
  Gr 1 fanatiekke piraten luisteraar.

 4. Laatst toen ik langs kwam ff binnen gekeken (deur stond open) en ik begin me daardoor wel af te vragen hoeveel mensen er in dat cafe verwacht worden….
  Blijkbaar niet veel als je kijkt naar de afmetingen van de bar 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven