Jongen (15) zet Neede op z’n kop

afbeelding-nieuw-roy-12389.jpgNEEDE – We werden maandag meerdere malen gebeld door inwoners uit Neede. Er zou een jongen op een zeer bijzondere fiets rondcrossen door het centrum. Wij van Nieuws uit Berkelland gingen natuurlijk zoals gewoonlijk op onderzoek uit en troffen de Needse acrobaat aan op de Parallelweg.

Robin ten Broeke (15) was zijn ‘nieuwe’ fiets aan het uittesten. Maanden is hij met de bijzondere hoge fiets bezig geweest. “Het zijn twee fietsen die ik in elkaar heb geknutseld. De meeste uren zaten in het stuurgedeelte, dat was een precisiewerkje. Wie op het idee kwam om de fiets te maken? Mijn oom deed dit vroeger ook, hij vertelde dat en meteen ben ik aan de slag gegaan”, zei Robin.

De acrobaat heeft al heel wat kilometers gemaakt. Inwoners uit Eibergen, Borculo en Haarlo hebben afgelopen dagen Robin ten Broeke ook zien fietsen.

Heeft u ook een vriend of kennis die wat bijzonders heeft gemaakt? Of ziet u wat anders in uw omgeving. Maak er foto’s van en stuur ze naar [email protected]. Of bel met de redactie op 06 – 10 36 74 44.

[nggallery id=424]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Jongen (15) zet Neede op z’n kop”

 1. Dag dag,…

  Mooi man ,…
  mijn zoon op de omgebouwde fiets!!!

  MIJN KANJER!!!

  N H

 2. André Beuting

  ja hij is een echte kanjer en goede Jongen

  hij heeft altijd een goede ideeen

  ik hoop dat hij een prijs zal winnen, samen met moeder van hem ,ik gun ze zeer van harte.

  Robin gaat zo door jongen ,ik gun jou wel.

  André Beuting

 3. ag die fietsen zijn allemaal gestolen en de onderdelen ook ….. die fiets is zwart gespoten omdat hij dan niet herken baar is

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven