Marlinedag: website viert 5-jarig bestaan

marline-schutterij-haarlo-028-border.jpgEIBERGEN – De informatieve website Marline.nl bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat met een Marlinedag die werd gehouden tussen 11.00 en 16.00 uur aan Rekkense Binnenweg. Er waren stands van hobbyisten, detaillisten en verenigingen en uniek was de luchtfotografie met vliegers.

Aan de kinderen was ook gedacht doormiddel van een draaimolen en springkussen. Ook het Raaftheater was aanwezig. De familie Ten Dolle aan de Rekkense Binnenweg 6 te Eibergen was de gastheer van dit eenmalige spektakel. Het is een droom waar de eigenaresse van de website al langere tijd  mee liep. Er waren 30 soorten gasten aanwezig die zich presenteerden.

Er was een muzikaal optreden van Dat Doew en het Moon Shine Duo. Radio Berkelland verzorgde een live radio uitzending.

Spektakel op de Brink
De zomerse zaterdag op de Brink in Eibergen was een succes, op de Brink was een straattheater en kinderen konden op een pony rijden. Fotograaf Han te Hennepe maakte exclusieve plaatjes voor deze site. Zie fotoalbum hieronder.

[nggallery id=395]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Marlinedag: website viert 5-jarig bestaan”

  1. Hartelijk dank voor het mooie filmpje, de foto’s, kortom voor zoveel aandacht, ik zal u op de site ook even vermelden dat mensen een kleine impressie via uw site nog kunnen bekijken.

    groetjes jacqueline

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven