Omstander blust auto met blikjes fris

afbeelding-nieuw-roy-11492.jpgBORCULO – Een 38-jarige man uit Borculo heeft aan een omstander te danken dat zijn auto niet in vlammen is opgegaan. De man (omstander) kreeg zijn brandblusser niet aan de praat, hij bedacht zich geen moment en pakte blikjes fris om het vuur onder de motorkap te doven.

De bestuurder vertrouwde het nog steeds niet en belde 112, brandweer Borculo kwam ter plaatse om polshoogte te nemen. De brandwachten hebben kort geblust, en de accu losgekoppeld. De autobrand vond plaats op de Heelweg.

Na deze werkzaamheden is de auto afgesleept. Het verkeer had enige hinder van de brand.

[nggallery id=390]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Omstander blust auto met blikjes fris”

  1. Zendpiraatje

    Grappig verhaal, waar blikjes wel niet goed voor zijn. Compliment voor de redder pfd!@#

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven