Te Velthuis fietst al 30 jaar de vierdaagse

BORCULO – Borculoër Jan te Velthuis heeft deze week voor de dertigste keer de Borculose fietsvierdaagse gereden. “De tijd vliegt, in de begin jaren was het alleen maar fietsen. Toen bestonden er nog geen randactiviteiten. Waarom ik meedoe? Het is een stukje ontspanning en je geniet tegelijkertijd van de natuur in Berkelland. Nu op naar de 50e medaille!”, vertelt te Velthuis trots.

De hele week hebben 900 fietsers uit heel Nederland meegedaan aan de vierdaagse in Borculo. Die al weer voor de 38e keer is georganiseerd door LTO en VVV Berkelland. Er werden routes van 25, 40 en 60 kilometer gereden.

Vrijdagmiddag werd de fietsvierdaagse afgesloten in het centrum van Borculo. Wethouder Johan Vennevertloo was aanwezig om prijzen uit te delen. En toeristen die meededen te verwelkomen in Berkelland. Smartlappenkoor Efkes Anders uit Barchem zorgde voor een muzikale noot.

[nggallery id=455]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Te Velthuis fietst al 30 jaar de vierdaagse”

  1. Vraagje zijn jullie nog op zoek naar hulp b.v. foto’s, interviewen. Ben nu bezig met een opleiding journalistiek in Utrecht. Ik woon nog wel in Neede. Dus kan wel wat betekenen voor de site.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven