Wie is onze nieuwe mystery writer?

BERKELLAND – Nieuwsuitberkelland.nl heeft vanaf deze week een nieuwe rubriek: ‘Mysterieus persoon schrijft’. Iedere week zal een persoon uit Nederland iets schrijven. Dat kan een gedicht, column, of een reactie ergens op zijn. Drie maanden houd de redactie geheim wie deze schrijver is.

Het blijft dus een raadsel. Maar u als Berkellander mag onder elk stukje reageren. Wat denkt u? Is het een bnn’er, burgemeester Hein Bloemen, of uw buurvrouw.

Raad maar raak! De winnaar wordt beloond met een grote verassing. Hieronder de eerste bijdragen van onze mystery writer.

Een dag zoals geen ander,
Een zonnestraal streelt mijn gezicht,
een gevoel  van rust, eenvoud en vrede.
Tijd is niet van belang,
het is enkel de omgeving die mij raakt.
Geen schema’s, afspraken of besprekingen,
enkel mijn ziel en de natuur.
Het is een dag zoals geen ander,
een dag zonder zorgen en hedendaagse dilemma’s.
De wind waait, het reinigt mijn zonden en geweten.
Languit lig ik in het gras,
een blik gaat uit naar de wolken.
Een vlinder vliegt onbezonnen de vrijheid in,  pure elegantie.
De lichtblauwe hemel is kunst in zijn puurste vorm,
geschilderd met veel passie en liefde.
Ik sluit mijn ogen, en laat me meeslepen door de geluiden om mij heen. Een verliefd duivenkoppel  fluit , het blijkt een perfecte liefdessymfonie. Het water stroomt op zijn eigen gemak, de wind keert het tij. Een bij vliegt zoemend langs, gretig op zoek naar de mooiste bloem. Stilte opent een diepe slaap, fantasie neemt het verstand over. Een droom volgt , pure klasse en enigszins volkomen perfect. Ik open mijn ogen, voldaan kijk ik om mij heen.

Het is een dag zoals geen ander ……………………………

Anoniem

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Wie is onze nieuwe mystery writer?”

  1. Hoe moet je dat nou in hemelsnaam raden? Dat kan iedereen zijn. Dus haal het anonieme er maar gewoon vanaf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven