Zomerfeesten Haarlo van start gegaan

Zomerfeest15.JPGHAARLO – De zomerfeesten in Haarlo zijn donderdag van start gegaan. Dat gebeurde met een ballonnenwedstrijd en een avondconcert van muziekverenigingen Accoord en de Eendracht, dit alles vond plaats op het pleintje voor de Nederlands Hervormde kerk ‘De Kluntjespot’.

De kersverse voorzitster van Stichting Zomerfeesten Haarlo, Gerrie Roest deed het welkomstwoord namens de stichting, ook wethouder Leo Scharenborg was van de partij.

Na afloop hebben de Haarloërs een barbecue gehouden. Vrijdag trok de grote optocht door de straten van Haarlo. Op zaterdag wordt het zomerfeest afgesloten, dat gebeurt met een klootschiet- en viswedstrijd. Om 20.30 uur staat de feestband Hike op het podium.

Update zomerfeest op zaterdag
Vandaag ook weer een reportage van de zomerfeesten in Haarlo. In deze foto impressie (zie hieronder) vind u beelden van de kermis, van de rodeo wedstrijd, wigwam bouwen en van de straatspelen. Ook vandaag was het weer uitstekend en het bier vloeidde rijkelijk. Het was een gezellige drukte die tot in de late uurtjes zal doorgaan.

 

[nggallery id=393]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven