Brandweer bevrijdt scooterrijder uit sloot

REKKEN  – Een 55-jarige scooterrijder uit Hengelo is maandagavond op de Rekkense Binnenweg gewond geraakt toen hij met zijn scooter de sloot in reed. Brandweer Eibergen werd omstreeks 23.40 uur opgeroepen om assistentie te verlenen. De man is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede.

Campinggasten die met een dropping bezig waren hebben de man om hulp horen roepen, het is daarom niet bekend hoe lang het slachtoffer daar heeft gelegen. De man lag onder de scooter in het water. Enkele mensen hebben hem uit de benarde positie bevrijd en daarna 112 gebeld.

De brandwachten hebben de man uit de sloot gehaald en het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel die ook ter plaatse waren. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Er is niet bekend of de man had gedronken.

[nggallery id=489]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven