Busje zorgt voor onrust in centrum

EIBERGEN – Een busje heeft maandagnacht voor onrust gezorgd in de Hagen. Een oplettende voorbijganger zag rond 01.00 uur het voertuig midden op de weg staan. De man ging een kijkje nemen en merkte op dat de sleutels nog in het contact zaten. Ook stond de radio aan.

Hij vertrouwde het niet en belde meteen de politie. Agenten kwamen ter plaatse om polshoogte te nemen. Al snel werd duidelijk dat het niet om inbrekers ging. Het kenteken werd nagetrokken. En de eigenaar werd gebeld. Een jongen uit Neede melde zich bij het busje. De man was bij zijn vriendin op bezoek en had de auto tijdelijk geparkeerd.

Agenten controleerde zijn gegevens en kwamen er achter dat het busje niet APK-gekeurd was. Ook had de Needenaar nog een boete van 60 euro openstaan. De jongeman kreeg hiervoor een waarschuwing.

Brandweer Eibergen rukt uit voor gierspoor
Dezelfde nacht – omstreeks 00.20 uur – moest het korps uit Eibergen uitrukken naar de kruising Winterwijkseweg/Vredenseweg (zie foto hieronder). Een loonwerker had daar gier gemorst op het wegdek. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Met een speciaal reinigingsmiddel is de weg ter hoogte van camping De Goede Hoop schoongemaakt.

[nggallery id=475]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Busje zorgt voor onrust in centrum”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven