Camera verdienen? Word fotograaf!

afbeelding-nieuw-roy-718.jpgEIBERGEN – Lijkt het je leuk om foto’s te maken tijdens de aankomende Eibergse kermis maar beschik je niet over een vette digitale camera? Grijp dan nu je kans! In samenwerking met Computer-Parts.NL wil Nieuwsuitberkelland.nl foto’s “van de straat” hebben. Hiervoor stelt Computer-Parts.NL een Sony Cybershot camera beschikbaar, die je na de kermis ook nog mag houden!

“Allemaal leuk en aardig, horen we jullie denken”, … maar wat zijn de kleine lettertjes?” De kleine lettertjes zijn niet klein. De enige verplichting die jij als fotoman/vrouw hebt is dat je van elke dag (vrijdag tot en met maandag) verschillende foto’s maakt.

Zowel op de kermis als in/bij de kroegen/terasjes is natuurlijk helemaal leuk!  Wat we niet graag zien, zijn de foto’s die je maakt met alleen jou vrienden/vriendinnen. We willen een totaal plaatje van de Eibergse kermis, zodat niet alleen de fotograven van Nieuwsuitberkelland.nl de “standaard-plaatjes” schieten. Spontane foto’s zijn altijd leuker.

Ben je bang dat je de foto’s niet op je computer kunt krijgen? Geen nood! Computer-Parts.NL zal ervoor zorgen dat jij de foto’s netjes kunt aanleveren aan Nieuwsuitberkelland.nl!

En het mooiste is nog…. Na de kermis is de camera helemaal van jou! Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op door een e-mail te sturen naar: [email protected] en vermeld: Je naam, adres, telefoonnummer en mailadres.

Uit alle deelnemers zullen wij vervolgens 1 gelukkige trekken en hier op de site bekend maken! Inschrijven kan tot en met woensdag 19 augustus 2009

Sony Cybershot krijg je bij Nieuwsuitberkelland.nl!
Sony Cybershot krijg je bij Nieuwsuitberkelland.nl!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Camera verdienen? Word fotograaf!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven