Eibergenaar te zien in reclamespots

EIBERGEN – Het is en blijft een vak apart, een rol spelen in een tv-reclame. Arne Hulshof (36) uit Eibergen vind het de normaalste zaak van de wereld. Op dit moment is de Eibergenaar te zien in de nieuwste Volkswagen Polo commercial. “Ik kan niet rustig over straat lopen, overal wordt aangesproken. Ben jij die man die in reclames speelt?”

Zijn talent werd ontdekt bij theatergroep ‘O’ die gevestigd was in Amsterdam. “Er werden mensen gevraagd voor een reclameboodschap van Interpay. Ik bedacht me geen moment en melde me aan. Enkele dagen later ging de telefoon. Een castingbureau nodigde me uit voor een auditie. De eerste keer was ik volgens de jury niet goed genoeg. Maar ik kreeg een tweede kans. Toen was het wel raak. Mijn jongensdroom werd werkelijkheid”, vertelt Hulshof.

De freelance acteur is sinds die tijd te zien in reclames van grote bedrijven, zoals Albert Heijn, C1000, Becel, TNT Post,  Bros, Planet Internet, Hans Anders en Aviko.

Hulshof geeft aan dat er altijd een onzekerheidsgevoel heerst. “Je moet echt geluk hebben, meestal zijn er ruim 150 mensen op een auditie. De kans is dan klein dat je er tussen uit wordt gehaald. Maar het gebeurt toch, anders was ik niet op de buis te zien. Wat mijn droom is? Een model worden in een reclame zoals Albert Heijn. Dan ben je jaar rond druk met één bedrijf.” Eibergen heeft nog een groot talent, Patrick Brunsveld is ook regelmatig te zien in tv-reclames.

Bovenstaande foto is gemaakt bij Autobedrijf Huiskes-Kokkeler aan de Enschedesestraat in Haaksbergen, erkend Volkswagen dealer. De redactie wil de eigenaar bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de nieuwe Polo.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergenaar te zien in reclamespots”

  1. Waar ons mooie “kleine” Eibergen groot in kan zijn, en beroemd natuurlijk. Myriana van Reden is ook zo’n iemand die Eibergen op de beroemde kaart zet. Toppers uit Eibergen, leuk!

  2. is eiberegn zo beroemd dan? de meeste willen niet eens terug meer als ze er weg zijn,want daar wordt men gewoon weggejaagd,en myriana van reden is niet geboren daar,

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven