Eigenaar De Keet investeert in veiligheid

EIBERGEN – Wellicht is het enkele mensen al opgevallen. Wegrestaurant De Keet aan de Groenloseweg heeft haar parkeerterrein achter het bedrijf omheind met grote hekken. Eigenaar – Eric Maarse – wil op deze manier de vrachtwagenchauffeurs die op het terrein overnachten extra veiligheid bieden. Ook wordt de parkeerplaats vierentwintig uur per dag bewaakt door camera’s. 

“Er is hier nog nooit wat gebeurd, maar je ziet landelijk dat chauffeurs zich niet veilig voelen. Op diverse plekken in Nederland worden chauffeurs overvallen. Ik heb daarom besloten te investeren in veiligheid. Op deze manier kun je de criminaliteit, die naar het Oosten trekt voor zijn”, vertelt Maarse.

De hekken staan er niet alleen voor de truckers, enkele straatracers gebruikten de parkeerplaats in het verleden als racebaan. Dat is nu niet meer mogelijk.

Maarse legt uit dat er nog een aantal dingen moeten gebeuren, een nieuwe slagboom, en schuifhek zijn de volgende investeringen. “Maar daar wacht ik nog even mee. In september krijg ik te horen of mijn bedrijf platgegooid wordt door de nieuwe N18. Als dat gebeurt dan ga ik waarschijnlijk nieuwbouwen op bedrijventerrein De Laarberg. Maar eerst moet er onderhandeld worden.”

Eerdere bericht: Straatracers gaan tekeer achter De Keet

De Keet heeft grootste rokersruimte van Nederland!
Ook restaurant de Keet moet zich aan de regels houden, de rokers hebben bij het Eibergse bedrijf een luxe. Volgens eigenaar Maarse hebben ze de grootste rokersruimte van Nederland. “Er worden hier zelfs feestjes gehouden.” Hieronder ziet u de foto’s. Welk horecabedrijf kan hier nog tegen op!

[nggallery id=501]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven