Henkjan Smits in jury bij jamworstelen

NEEDE – De bekende Nederlander Henkjan Smits gaat volgend jaar deelnemen in de jury van het jamworstelen, tijdens de Nationale Jammarkt in Neede. Dat heeft de BN’er maandagmiddag bekend gemaakt in het programma Coen en Sandershow op 3FM.

Henkjan Smits gaat een nieuw programma maken voor SBS 6. Het is de bedoeling dat Smits het hele land door gaat, en bij verschillende evenementen in de jury gaat zitten. Er worden dan opnames gemaakt voor het spiksplinternieuwe programma.

De jurymeester is onlangs zijn eigen productiebedrijf begonnen (Lens Productions). Begin volgend jaar zijn de eerste programma’s te zien op TV. 

Wilt u ook een professionele jurylid op uw evenement, mail dan naar Smits: [email protected].

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Henkjan Smits in jury bij jamworstelen”

 1. Het was eigenlijk de bedoeling dat Henk-Jan afgelopen editie van het jamworstelen kwam jureren …
  Net een week vooraf is dat plan geanuleerd , omdat de contracten bij sbs6 niet op tijd waren getekend.
  Gelukkig hebben we dit nieuws toen die tijd niet bekend gemaakt. Roy Nijman wist er echter wel van !
  Gelukkig hebben Gerco, Marianne, Hans en Melanie het prima gedaan in de jury, nogmaals bedankt !!!
  Leuk bericht dus, maar misschien wel mosterd na de maaltijd ! Ik zat zelf te denken om volgend jaar geen jamworstel wedstrijd te organiseren.
  Dit komt omdat het me erg veel tijd, energie en geld kost, om het te organiseren naast het drukke bistro werk, het zoeken en vinden naar worstelaars is moeilijk…en als je op voorhand een 40 tal gevonden hebt, dan laten ze het helaas op de dag zelf massaal afweten ! Echter het blijft een leuk maf spel om wat mee te doen, misschien dat iemand het van mij kan en gaat overnemen…
  groeten Frankie van die Bistro

 2. Tja, en nu?

  Geen deelnemers was op te lossen, maar op het allerlaatste moment afzeggen als jury zijn ook geen grappen. En is het niet fatsoenlijk om eerst de organisatie in te lichten en daarna pas de pers.

  Het is een héél leuk spelletje, en geslaagd ook. Daar hebben we dus geen celeberty voor nodig. Sterker nog: resultaten uit het verleden maken ons zelfs wat wantrouwerig voor het verloop van de worsteldag met celeberty’s

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven