Holterhoek viert kermis bij Grenszicht

HOLTERHOEK – Afgelopen vrijdag en zaterdag is in Holterhoek de jaarlijkse kermis groots gevierd. Op de eerste dag werden er voor de kinderen allerlei activiteiten gehouden, een volleybaltoernooi, skelterrace, en ballontrappen. Ronni Roerdink en Erna Helmers zijn een jaar lang koning en koningin. Zij zijn tijdens het vogelschieten uitgekozen tot koningspaar.

Zaterdag werd de kermis afgesloten met het traditionele vogelschieten, ringsteken en balgooien. Brandweer Eibergen was ook van de partij en vermaakte de jeugd. De band Weekend en After Shock uit Beltrum zorgden voor muziek.

Fotografen, Han te Hennepe en Roy Nijman waren beide dagen aanwezig en maakte weer geweldige plaatjes. Heeft u ook foto’s gemaakt tijdens de kermis. Stuur ze dan naar [email protected] dan krijgen ze een plekje op deze site!

[nggallery id=496]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Holterhoek viert kermis bij Grenszicht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven