In de rij voor een ritje met brandweer

RUURLO – Honderden kinderen stonden maandag op het Kerkplein in de rij om een ritje te maken met een echte brandweerauto. De brandweermannen brachten de kids met loeiende sirenes naar pannenkoekenboerderij De Heikamp aan de Hengeloseweg, waar voor de tweede keer een brandweermiddag is gehouden.

De vrijwillige brandweer organiseerde dit in het kader van de Reurlse Pompdagen. Op het grasveld konden kinderen en hun ouders zich goed vermaken. Een bal door een gat spuiten, een brandje blussen, of verkoeling zoeken onder het waterkanon.

Morgen is de derde dag van de Pompdagen. Agrarische bedrijven in Ruurlo en Borculo stellen hun bedrijf open voor publiek. Belangstellenden kunnen van 10.00 tot 12.00 uur starten op het Kerkplein.

Net als andere jaren zal er om 19.00 uur een spetterende smartlappenavond gehouden worden. Met medewerking van Efkes Anders en Miezerabullus.

Eerdere bericht: Pompdagen in Ruurlo zaterdag gestart

Het heeft maandag gesneeuwd in Ruurlo!
Maandagavond tijdens Après-ski party kwam de sneeuw massaal uit de lucht vallen. Het was natuurlijk geen echte sneeuw. De dj’s die aan het draaien waren hadden een sneeuwapparaat op het podium gezet. Veel Ruurloërs sprongen onder de witte douche! (zie foto’s hieronder)

[nggallery id=488]

[nggallery id=487]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven