Jongen zwaar mishandeld in Oudestraat

NEEDE – De politie heeft vrijdagnacht vier jongens aangehouden voor het mishandelen van een 26-jarige man op de Oudestraat in Neede.

Agenten kregen omstreeks 03.00 uur de melding van de mishandeling. De 26-jarige man kreeg onenigheid met een groepje jongeren. Hierbij kreeg de 26-jarige man diverse schoppen en klappen en raakte buiten bewustzijn.

Dankzij oplettende getuigen kon de politie de vier jongens aanhouden die mogelijk betrokken waren bij de vechtpartij. Drie jongens uit Eibergen (14-, 16- en 17-jaar) en een 17-jarige jongen uit Puth werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jongen zwaar mishandeld in Oudestraat”

  1. Beste Mensen,

    Ik laat jullie weten dat diegene die heeft gereageerd onder de naam H Pelle, niet Hans Pelle Gemeenteraadslid PvdA Gemeente Berkelland is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven