Needs duo begint nieuwe uitlaatservice

NEEDE – Berkelland is een hondenuitlaatservice rijker. Roy Hassink (38) en Tamara Steenbergen (31) starten op 1 september met hun nieuwe uitlaatdienst ‘Snuffelexpress’. Het Needse bedrijf gaat in de hele gemeente Berkelland hondenbezitters bedienen.

“Veiligheid is voor ons heel belangrijk. We hebben een speciale uitlaatweide ingericht aan de Koeweidendijk. Dit terrein is omheind door hekken. De honden kunnen niet weglopen. Ook de bus waar we de dieren mee vervoeren voldoet aan de eisen die worden opgelegd. We zullen met extreme temperaturen ook niet gaan rijden”, legt Hassink uit.

Beide hondenuitlaters hebben een opleiding gevolgd bij het Martin Gaus Academie in Lelystad om zo de beste zorg te bieden. Tevens gaat de uitlaatdienst dierenverzorging aanbieden. Bijvoorbeeld als iemand op vakantie gaat en de vissen moeten gevoerd worden. Of andere dieren die verzorging nodig hebben als de baasjes niet thuis zijn.

Op 29 augustus van 10.00 tot 14.00 uur houdt Snuffelexpress een open dag, iedereen kan dan kennis komen maken. De open dag wordt gehouden op de uitlaatweide aan de Koeweidendijk (ter hoogte van het Bernadettebos).

Voor meer informatie kunt u bellen met Tamara Steenbergen, tel 06- 12 75 14 94 of stuur een mailtje naar [email protected]. Of kijk op www.snuffelexpress.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Needs duo begint nieuwe uitlaatservice”

  1. Roy en Tamara SUCCES MET JULLIE BIJZONDERE ONDERNEMING !!!!
    Helaas heb ik geen hond, maar wel heel veel visjes die met onze vakantie ook op tijd een hapje willen hebben…haha
    Ik wens jullie een goede start, veel geblaf en hondekeutels…toe !!!
    Mooi dat je van nieuws uit berkelland jullie hier zo mogen presenteren….groeten Frankie van die jeweetwel Bistro

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven