Programma Eibergse kermis bekend

EIBERGEN – Van 21 tot 24 augustus zal Eibergen weer in het teken staan van vier dagen volksvermaak. Naast de traditionele kermis op de Brink en de warenmarkt op zondag zijn er weer talloze nevenactiviteiten. Voor de jeugd komt op vrijdag 21 augustus als openingsact het Zandkasteel, dit populaire kinderprogramma zal om 19.00 uur te bewonderen zijn.

Naast het succes van de voorjaarskermis zal er ook nu weer een overdekt podium opgesteld worden. Als extra activiteit tijdens de kermis zal eenmalig de Berkellandse ouderendag worden gehouden, dit gebeurd op zondag 23 augustus alwaar de ouderen vanaf 9.30 uur worden verwacht bij café De Krekel. Hoogtepunt voor de ouderen is een rondrit in de diverse oldtimers/klassiekers. Vanaf 11.00 uur vertrekt de stoet om plusminus 13.00 uur weer in Eibergen te arriveren. Na een hapje en een drankje kunnen de mensen genieten van diverse optredens, met onder andere  Leedvermaak, de Harmonica’s en de band Sentisix, zij spelen muziek uit de jaren 60.

Ook kunnen de liefhebbers van het vogelschieten op zondag 23 augustus hun hart weer ophalen, vanaf 15.00 uur zal het eerste schot gelost worden in ons mooie Openluchttheater. Na afloop zal de huldiging van de koning(in) op het podium plaatsvinden. Ook op zondag 23 augustus weer de traditionele Kermisloop start en finish Libertijn. Aanvang: 13.00 uur.

Op maandag 24 augustus zal de tweede editie van Battle off the eggs plaatsvinden, een hilarisch spel waar een ei via allerlei hindernissen heel overgebracht moet worden. Om plusminus 13.00 uur zal gestart worden bij De Klok.

Podium op de Brink:
Vrijdagavond 21 augustus aanvang: 21.00 uur zal de bekende Achterhoekse band Boh Foi Toch optreden

Zaterdag 22 augustus aanvang 14.30 uur verzorgd Fantasie 3 een speciaal programma voor de kinderen. Fantasie 3 brengt een liedjesprogramma met vaak ontroerende zelfgeschreven liedjes, de kinderen worden meegevoerd in een grote avontuurlijke reis. Direct na de kindervoorstelling zal een dansgroep van Odival ‘Insane Dance Crew’ een kort optreden verzorgen

Na het optreden zal plusminus 16.00 uur de trekking van de 2e kermisloterij op en nabij het podium plaatsvinden. De eerste kermisloterij was een groot succes, uiteraard hopen we dat dit succes minimaal herhaald wordt. Deze loterij wordt mogelijk gemaakt door de EOV en Stichting Draaimolen, vanaf 17 augustus zijn de loten te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers. Via een poster kan men zien welke winkeliers deelnemen aan de kermisloterij, bij aankoop van minimaal € 10 ontvangt u 1 gratis lot, er zijn drie mooie hoofdprijzen en talloze andere prijzen te winnen.

Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de kermisfietstocht die tussen 11.00 uur en 13.00 uur van start zijn gegaan. Deze tocht wordt voor de zesde keer gehouden en de organisatie is in handen van carnavalsvereniging de Hookers. Vanaf 21.00 uur optreden van achtereenvolgens Wildwood Rockers en Trash Hombres.

Zondag 23 augustus Vanaf 13.00 zullen Chariot Sport & healtcenter i.s.m Schoeby Fashion en AMI kappers zich afwisselend aan u presenteren. Chariot Sport & healtcenter zullen enkele demonstraties geven van hun vele mogelijkheden. Shoeby Fashion en AMI kappers zullen u de nieuwste mode tonen op hun vakgebied. Tegen 17.30 uur wordt het podium vrijgemaakt voor de alom bekende band The Flames, hun reportoire bestaat met name uit muziek van de jaren 60.

Maandag 24 augustus  Vanaf 12.00 uur zal Senaka en DJ Wessel Bottenberg het podium bevolken. Senaka trad tijdens de voorjaarskermis al op en deed dat met veel succes. Wessel Bottenberg als aanstormend DJ zal zich ongetwijfeld van zijn beste kant laten zien. Tegen 14.00 uur zal de  “the Oldstenband”voor u optreden, deze band die sinds 2005 in deze samenstelling speelt heeft een zeer afwisselend repertoir.

Vervolgens treden afwisselend Senaka en Wessel Bottenberg op, circa 18.30 maken ze plaats voor de band ZOOI, zij spelen een stijl die doet denken aan Jovink & de Voederbieters en ook herken je nummers van de Dijk. Tegen 20.00 uur is er een optreden van KNOX, tijdens de voorjaarskermis traden ze ook op en deden dat met veel succes.

Ook in de diverse horeca zal tijdens de kermis weer volop live-muziek te horen zijn, al met al genoeg redenen om u als gast te mogen begroeten

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Programma Eibergse kermis bekend”

  1. Hallo Leuk kermis in eibergen
    en voor het eerst geen markt op zondag ????

    lees ook dat er geen € 1,00 dag is op maandag
    maakt ook niet uit moeten de kinderen toch weer naar school
    .eerder zeiden we nog wel eens lekker de kinderen vrij maar dat was vroeger
    Alleen als je in groenlo of haaksbergen naar school gaat kun je vrij krijgen van de kermis in eibergen .
    oja als je in eibergen naar school gaat maar woont in rekken krijg je ook vrij
    als je in eibergen op school zit niet dan moet je gewoon les volgen .
    Het is de om gekeerde wereld in eibergen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven