Vandalen steken twee bankjes in brand

NEEDE – Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag bij een vijver op de hoek Borculoseweg met de Rondweg (N315) twee bankjes in brand gestoken.

Brandweer Neede kreeg rond 2.00 uur een melding dat er een bankje in brand stond. Al snel werd duidelijk dat het om twee bankjes ging. De brandwachten doofde het vuur.

De politie is op zoek naar getuigen die wat gezien of gehoord hebben in de omgeving van de vijver, getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. De schade aan de gemeentelijke eigendommen bedraagt rond de 2000 euro. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

[nggallery id=483]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vandalen steken twee bankjes in brand”

  1. worden de vernielingen nu verplaatst van neede naar eibergen???? drugs….. anders is het niet.lijkt mij een strak plan om de ouders van die drugsgebruikende gasten is op de hoogte te stellen.door middel van posters in neede op te hangen met namen erop die allemaal gebruiken.arme ouders dat doen onze liefe kindjes niet hoor.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven