Vertier voor jong en oud op kermis

EIBERGEN – Jong en oud kon zondag genieten van de najaarskermis. Er werd voor de ouderen uit Berkelland een speciale ‘Berkellandse ouderendag’ gehouden bij café De Krekel. Hoogtepunt was de tourrit met oldtimers en klassiekers. Muziekliefhebbers werden in de watten gelegd, Leedvermaak, de Harmonica’s en de band Sentix vermaakte de kermisvierders.

Sportcentrum the Chariot hield samen met Schoeby Fashion en AMI kappers – op het open podium – demonstraties op het gebied van nieuwe mode en sportontwikkelingen.

De warenmarkt trok net als andere jaren weer honderden bezoekers, de attracties op de Brink maakte ook overuren. Er stonden door het mooie weer lange rijen.

Maandag wordt de Eibergse kermis afgesloten met Senaka en DJ Wessel Bottenberg. Dat gebeurt op het open podium. Tegen 14.00 uur zal de ’the Olstenband’ voor muziek zorgen. Om 20.00 uur mogen de bandleden van KNOX het laatste optreden verzorgen.

Kermisfotograaf Arjan Burggraaf maakt eerste reportage!
Onze kermisfotograaf Arjan Burggraaf is zaterdag en zondag ook op pad geweest. Op diverse plekken heeft hij foto’s gemaakt. Zijn camera werkt goed! (zie hieronder). Morgen volgt een nieuwe fotoreportage. Na zijn inzet mag Burggraaf de spiksplinternieuwe camera houden.

Eerdere berichten: Eibergen heeft nieuw schutterspaar
                                 Kermisloop gewonnen door Te Geershuis

[nggallery id=518]

Foto’s Arjan Arjan Burggraaf:
[nggallery id=519]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven