Waterballet tijdens ‘Battle off the Eggs’

tn_Afbeelding nieuw Roy 14137.jpgEIBERGEN – De extreme hitte zorgde maandag tijdens de tweede editie van de ‘Battle off the Eggs’ voor een groot waterballet. Kermisvierders hadden het zo warm dat ze de brandweer uitdaagde om hen nat te spuiten. De brandwachten bedachten zich geen moment en richten de waterspuiten op de toeschouwers.

Het spektakel op het Zwikkelaarsplein was weer een groot succes. Deelnemers moesten proberen twee hele eieren naar de finish te brengen. Het werd de kermisvierders wel moeilijk gemaakt.

De brandweermannen van het korps uit Eibergen spuitte voortdurend de mensen nat, op het parcours die over twee grote luchtkussens was uitgezet.

Kermisfotograaf Arjan Bruggraaf heeft de smaak te pakken!
Zaterdagavond en zondag is onze kermisfotograaf Arjan Bruggraaf weer op pad geweest (zie foto’s hieronder). Hij mocht tijdens de ‘Battle off the Eggs’ boven op de brandweerauto foto’s maken van het waterspektakel. Via deze weg willen we Bruggraaf bedanken voor zijn inzet. En nu aan de slag met je nieuwe camera, gefeliciteerd!

[nggallery id=523]

Tweede bijdrage kermisfotograaf Burggraaf:
[nggallery id=524]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Waterballet tijdens ‘Battle off the Eggs’”

  1. Arjan Burggraaf

    Bedankt voor de camera en de mogelijkheid om mooie foto’s voor nieuwsuitberkelland.nl te maken. Ik vond het geweldig om te doen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven