Actie: Haren knippen voor Floris Fietst

LOCHUIZEN – Zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur knipt Janine’s Hairservice uit Borculo voor de actie Floris Fietst. Floris Poelman maakt een fietstocht van duizenden kilometers om daarmee Kika en de jeugd van VV Lochuizen te steunen. “Een geweldig doel, waar ik me graag een dag voor wil inzetten”, aldus Janine Baltes van Janine’s Hairservice.

“Iedereen is welkom. Ik hoop zo een mooi bedrag bij elkaar te knippen.” De kosten voor het haar knippen bedragen € 7,50. De actie wordt gehouden in het  Noaberhoes in Lochuizen aan de Diepenheimseweg.

Lochuizer noabers koken voor noabers
Vrijdagavond 25 september koken noabers voor noabers in het Noaberhoes. Deze keer koken een aantal bewoners uit Lochuizen. ‘Noabers koken voor Noabers’ vindt één keer in de twee maanden plaats waarbij steeds door verschillende noabers en leden van aangesloten verenigingen wordt gekookt. Inwoners van Lochuizen en leden van alle bij het Noaberhoes aangesloten verenigingen en stichtingen kunnen zich opgeven om mee te eten.  Op het menu staat de Hollandse pot met een Italiaans tintje.

Kosten ca. € 8,50. Aanvang 18.00 uur. Opgave per mail via [email protected] of in het Noaberhoes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven