Basisscholen strijden op korfbaltoernooi

korfbal 025-borderEIBERGEN – Basisscholen uit Eibergen en omgeving hebben woensdagmiddag gestreden om de titel ‘Eibergs schoolkorfbalkampioen 2009’. De wisselbeker ging dit jaar naar de leerlingen uit groep 7 en 8 van de Menno ter Braakschool. De tweede plaats werd door De Schakel in de wacht gesleept.

Het toernooi werd gehouden op het sportcomplex aan de Haaksbergseweg (’t Wievenveld). De wedstrijden begonnen om 13.30 uur. De groepen 3/4 en 5/6 deden deze dag ook mee. Het kampioenschap werd georganiseerd door korfbalvereniging De Eibers.

Uitslagen korfbaltoernooi 2009
Groep 3/4:
1e Op d’n Esch 1
2e Op d’n Esch 2
3e Menno ter Braakschool
Groep 5/6:
1e De Schakel 2
2e De Schakel 1
3e De Sreege 1
Groep 7/8:
1e Menno ter Braakschool 1
2e De Schakel
3e Menno ter Braakschool 2

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=625]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=624]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Basisscholen strijden op korfbaltoernooi”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven