Bedrijf ‘Crazy Plates’ loopt als een trein

EIBERGEN – In januari is Gerard Bisselink (42) met zijn eigen bedrijfje ‘Crazy Plates’ van start gegaan. Zonder enige media aandacht of een advertentie in de krant is het Eibergse bedrijf binnen een half jaar een groot succes geworden. De naam geeft al aan waar het bedrijf zich mee bezighoud; kentekenplaten met een tekst of naam.

“Ik had het zelf nooit verwacht dat mijn bedrijf in zo’n korte tijd bekend zou worden. Het begon allemaal met een webshop. Tijdens de voorjaarskermis heb ik voor het eerst met mijn producten op een markt gestaan. Na een drukke dag had ik de smaak meteen te pakken”, aldus Bisselink.

Nu is de Eibergenaar met zijn ventwagen op grote markten in heel Nederland en zelfs daarbuiten te vinden. Volgens Bisselink is Crazy Plates het enigste bedrijf in Nederland die deze kentekenplaten op de markt verkoopt.

Ook voor verkeersborden, straatnaambordjes, en officiële kentekenplaten kunnen mensen bij het bedrijf terecht. “Hoe ik aan de naam Crazy Plates kom? We gingen een keer naar een optreden van de Crazy piano’s. Toen we weer thuis waren had ik even tijd om een naam te bedenken, het moest modern en goed in het gehoor liggen daarom heb ik het woord Crazy gebruikt.”

Voor meer informatie kijk op de site www.crazyplates.nl.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bedrijf ‘Crazy Plates’ loopt als een trein”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven