Café-zaal Luxor gaat definitief dicht

afbeelding-nieuw-roy-15360NEEDE – De geruchten gingen al langer rond dat café-zaal Luxor de deuren gaat sluiten. Maandag heeft de eigenaar – Harald Fuhren uit Winterswijk – bevestigd dat hij zijn horecabedrijf aan de Borculoseweg definitief op slot doet. Dit is al de zoveelste uitbater die in de voormalige bioscoop een bedrijf heeft gestart.

Op 17 april 2009 gingen de deuren van Luxor weer open. Fuhren: “Ik wil er verders weinig over kwijt, er wordt zoveel geluld dat ik geen zin heb om een verhaal te doen. Als mensen je dit niet gunnen dat houdt het gauw op. Op 1 oktober ga ik definitief dicht.”

Maandagmiddag was de ondernemer druk bezig met het leeghalen van het pand. Het is nog niet bekend of het bedrijf officieel failliet is verklaard. Het café had in het verleden de volgende namen:  L.A, L.P, Poptempel Luxor, The Ritz, De Poort van Neede en Old Times.

Jongeren vernielen ruiten in Grotestraat
Enkele jongeren hebben zaterdagnacht ruiten vernield in de Grotestraat in Eibergen. Vandalen gooiden met bierflesjes ruiten in boven de Verfdiscounter. De schade is goed te zien (zie foto’s). We weten niet of de vernielers zijn aangehouden.

[nggallery id=648]

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Café-zaal Luxor gaat definitief dicht”

 1. @ P uit N
  Volgens mij heerst er een vloek over heel ondernemend Neede… Maar dit pand heeft inderdaad al vele eigenaren gehad.

 2. jammer jammer helemaal in het begin was het een mooie tent niet vanaf de eerste eigenaar maar toen de popgroepen er op traden.heerlijke tijd gehad ,heb er genoeg centjes achter gelaten.maar toen onze bekende needenaar er een exclusive tent van ging maken was de trek eruit.mijn idee maak er een eenvoudige rocktempel van ala paradiso .hoef je niet zoveel te verbouwen alleen wat te slopen .

 3. wel jammer .. mischien moet stroet het dan maar kopen kan ie er een mooie parkeerplaats van maken .. en anders gaan we met zijn allen toch lekker bij De (D)ruif zitten

 4. De ZAAL moet iedere week open , voor jong en oud: drive in show , optredens…..je kunt er zoveel maar de laatste uitbaters deden er veel te weinig mee, doodzonde !
  Ook het mooie restaurant en de benedenbar weer opnieuw leven in blazen !!!!!
  Ik hoop dat de volgende ondernemer er goed gebruik van maakt. en er weer een gezellige pub van maakt !
  Ook jammer dat er geen buitenterras is , alleen maar een rare buiten trap….slopen die hap !

 5. Luxor gaat binnenkort weer open !!
  Er komt weer leven in de brouwerij dus .
  binnenkort meer…..

 6. Zeg ehhhhhh berkelland nieuws…..wilt u dit bericht ffff ongedaan maken , snel.
  U brengt toch het allerlaatste nieuws ?
  Aan oud nieuws hebben \we weinig.

 7. @ medeklinker: mischien moet je in plaats van schelden eens een beetje openheid geven over de nieuwe eigenaar. Je zegt wel a, maar geen b. Ik vind uw reacties niet erg kies…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven