Camera van fotograaf ontfutselt in Neede

NEEDE – Onze fotograaf – Roy Nijman – kan nog lang napraten over de laatste dag van kunstmanifestatie Barticamp. Op zijn gemak liep hij een rondje over het terrein om een foto-impressie te maken. Zijn oog viel op een groepje ‘oude dames’ die een grappig stukje aan het uitvoeren waren. Tijdens dit stuk werd zijn camera ontfutseld door één van de vrouwen.

De camera werd gebruikt om een foto te maken van het publiek en de actrices. Maar na het maken van de foto verdween de camera in een tas. Nijman liep rood aan. “Mijn camera zit bij u in de tas, kan ik hem terug krijgen.” De oude vrouwen gaven geen kik. En reden met hun auto weg.

Even later keerden ze terug, en verdwenen de vrouwen in een trekkershutje. “Ik kom straks wel terug om mijn camera op te halen, dat komt wel goed”, zei Nijman. Toen hij zich omdraaide om verder te gaan met zijn werk kwam een actrice ‘halfnaakt’ terug om de camera persoonlijk af te leveren.

Gelukkig was fotograaf Han te Hennepe ook ter plaatse en legde dit moment vast. “Een geweldige stunt ik kan hier wel om lachen, ik hou wel van een grapje”, aldus fotograaf Nijman.

[nggallery id=597]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=598]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Camera van fotograaf ontfutselt in Neede”

 1. Redactie bedankt voor het plaatsen, wat een geweldige stunt, ik heb er van genoten. Ook de dames die verkleed waren mooi gedaan. Of hadden jullie een oogje op mij. hahaha! Wisten jullie hier van?

 2. Ja Roy, dit is nu in vaktermen corporated journalisme genaamd. Alleen in jouw geval: onvrijwillig betrokken journalistiek. Tien aangename stokslagen voor de inventieve dames: voorwaardelijk dan./ Ton Oskam.

 3. Dag lieve heeren,
  We vonden het erg gezellig om te camperen in Neede.
  De auto doet het gelukkig weer en de terugreisch naar Amsterdam is voorspoedig verlopen.
  Wie weet kunnen wij nog een keer afspreeken in de nabije toekomst.
  Bedankt voor het leenen van uw fotootoestel. Helaas is de mooderne techniek voor onsch iets te veel van het goede.
  Wat een mooie fotoosch van ons en dat filmje! Formidabel.
  Misschien kan onze kleinzoon ze plaatsen op onsche webzijt.
  Zeer hartelijk dank voor alles.
  Vriendelijke groeten,
  De dames van de club

  Firma Fockschaep
  http://www.fockschaep.nl

 4. Kees Prakke (Canada)

  Roy, dat is een goede foto van je.
  Leuk dat er nog humor is in de achterhoek.
  Ik kijk uit naar de foto’s die tante Klazien en de dames club volgend jaar gaan maken. Je weet nooit.

 5. J@: Volgens mij snapt u het verhaal niet, die fotograaf was daar om foto’s te maken. En kwam dit tegen. Dus het is nieuws. Bent u jaloers? Super gedaan dames.

 6. @ anoniem; Kijk eens goed uit je doppen. Nieuws genoeg. Volgens mij hoeft heer Nijman helemaal geen “nieuws” te zoeken; hij heeft meer dan genoeg. Vage reactie derhalve. Zal wel jaloezie zijn van iemand die zelf danig op zoek is naar nieuws.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven