‘De Vrolijke Noot’ viert feest bij Grenszicht

HOLTERHOEK – Dameskoor De Vrolijke Noot bestaat nu al bijna een jaar. Een reden dus om een feestje te vieren en alle ellende – het uiteenvallen van de Mallumse Deerns – achter de rug te laten. Zondagmiddag werd er voor het eerst een feestmiddag opgezet in de zaal van Grenszicht.

De zaal zat bommetjevol met trouwe fans van De Vrolijke Noot en coverband The Flames.  Humoristisch duo ‘De Partytoppers’ vermaakte het publiek met allerlei trucks en zang. Tevens was er een grote loterij, waar men vleesbonnen en dinerbonnen mee kon winnen. Of deze middag jaarlijks terugkeerd is onbekend.

The Flames verzorgen op zondag 24 oktober een speciale muziekavond met als titel: Flames Live. Dat gebeurt bij Prinsen in Haarlo. Aanvang 21.00 uur.

Wat deden die tutterende trucks zaterdag in Eibergen?
Heel Eibergen praat er op dit moment over, “Wat deden die blauwe trucks zaterdagmiddag in Eibergen.” Iedereen heeft het gehoord want het leek haast op een staking. Een lange stoet met vrachtwagens reed met veel herrie door de straten. Gelukkige was onze Eibergse Joop van Tellingen in de buurt om wat foto’s te maken. Ook hebben we het verhaal voor u: Bianca en Willem Hesselink gingen die dag trouwen. Als ludieke actie reed het echtpaar door Eibergen (zie foto’s). De redactie wil Joop bedanken voor de foto’s!
[nggallery id=646]

[nggallery id=645]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘De Vrolijke Noot’ viert feest bij Grenszicht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven