Eibergenaar raakt gewond na botsing

tn_Afbeelding nieuw Roy 15290EIBERGEN – Een 36-jarige bestuurder uit Eibergen is donderdagavond gewond geraakt na een botsing op de kruising Borculoseweg met de Stokkersweg. Hij is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 18.10 uur. De hulpdiensten waren snel ter plaatse.

De 36-jarige bestuurder reed op de Stokkersweg en wilde de Borculoseweg op rijden. Een 23-jarige automobilist uit Deventer kwam vanuit Eibergen en reed richting Borculo. De twee kwamen door een voorrangsfout met elkaar in botsing.

De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn auto bevrijd. De man uit Deventer kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn afgesleept.

[nggallery id=630]
Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=631]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergenaar raakt gewond na botsing”

  1. Het had ook anders kunnen aflopen net als in Lichtenvoorde op foto 22 zie je een deur in de auto liggen deze is gelanceerd en door de ruit gevlogen. Gemeente pak de kruising eens aan een rotonde misschien? Burgemeester doe wat!

  2. Gelukkig heeft het hier geen fatale afloop, maar mensen moeten op dat kruispunt eens beter uit hun doppen kijken.

  3. snelheidsduivel

    Hoeveelste ongeluk is dit wel niet daar? Gelukkig dat het goed afgelopen is. Maar wederom mensen let eens op daar. En naar mijn mening hoeft er hier ook helemaal niets aan gedaan te worden. Kijken en nog eens kijken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven