Gevaarlijke bocht N319 wordt aangepakt

winterswijkseweg-eibergen-006-borderRUURLO – In Ruurlo zijn tijdens een inloopavond door de provincie Gelderland de plannen gepresenteerd voor de aanpak van de gevaarlijke bocht in de N319, de Vordenseweg. Er zijn drie plannen; verlegen van de weg, het kappen van drie bomen of het smaller maken van de aanrijroute vanuit Ruurlo.

In de bekende gevaarlijke bocht gebeuren regelmatig ernstige ongevallen waarvan enkele zelfs met dodelijke afloop. De maatregelen die de provincie wil treffen moeten er toe leiden dat de bocht veilig wordt voor de weggebruikers.

De gepresenteerde plannen zijn tot stand gekomen door overleg tussen provincie, gemeente Berkelland en de politie. Wanneer men daadwerkelijk de plannen gaat uitvoeren is op dit moment nog niet bekend.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gevaarlijke bocht N319 wordt aangepakt”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven