Harry’s Snackcounter weer in top-100

EIBERGEN – Harry’s Snackcounter gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat staat dit jaar weer in de Cafetaria top-100, de ranglijst met de beste honderd cafetaria’s van Nederland. Donderdagmiddag viel de nominatie bij de ondernemer – Dennis Meijer – op de mat.

Vorig jaar stond de Eibergse cafetaria op de 47e plek. “We hopen natuurlijk op een leuke sprong. Het is alleen al fantastisch als je bij de honderd beste hoort. We zien het wel”, zegt Meijer.

De cafetaria top-honderd wordt ieder jaar samengesteld door vakblad Snackkoerier. Op maandag 19 oktober wordt de nieuwe lijst bekend gemaakt. Dat gebeurt bij Locomotion in Zoetermeer. Klik hier voor de lijst van vorig jaar.

Het is nog niet bekend of er meerdere bedrijven in Berkelland zijn genomineerd.

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Harry’s Snackcounter weer in top-100”

 1. Laatst hadden kinderen een verjaardagsfeestje, na afloop even naar de snack. Kregen meteen bij binnenkomst al te horen dat ze van de ramen af moesten blijven en de wc’s schoon te laten. Ben benieuwd hoeveel punten ze scoren voor klantvriendelijkheid.

 2. geen bezorgde Berkellander

  Kun je niet lezen er staat toch;Harry’s Snackcounter gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat staat dit jaar weer in de Cafetaria top-100, de ranglijst met de beste honderd cafetaria’s van Nederland. Fam Meijer van harte, jullie verdienen het, kunnen veel snackbarren een voorbeeld aan nemen. Gaat zo door. Kormelink

 3. Ik ken deze snackbar,maar ga 2 keer per week vanuit Eibergen naar de Vierspan in Borculo.
  Ga er maar eens naar toe,dan snap je waarom!
  Je ziet iedereen daar werken met plezier.

 4. Ik ben benieuwd wat ze nu hebben gekeurd, de kwaliteit van het eten of de klantvriendelijkheid…
  Naar mijn mening is dat laatste namelijk erg ver te zoeken

 5. Ze zullen niet voor niets in de Top 100 van Nederland komen, het zal een totaal oordeel zijn. Wees blij als Berkellander dat wij in ieder geval 1 GOEDE, VRIENDELIJK TOEGANGKELIJKE cafetaria in Berkelland hebben. Kunnen de andere cafetaria’s in Berkkelland en omstreken nog een voorbeeld aan nemen. Van Harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie. Het is hard werken, gezien de drukke momenten als ik er kom! Ga zo door!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven