Inbraak bij Borculose schietvereniging

BORCULO – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in het clubgebouw van schietvereniging SV Diabolo aan de Oude Haarloseweg te Borculo. Het was de eerste keer dat de schietvereniging een bezoek kreeg van ongenode gasten.

De toegangsdeur van het clubgebouw is geforceerd en vernield maar zover nu bekend hebben de indringers geen buit kunnen maken. Het vermoeden bestaat dat de daders gestoord zijn. De politie is ter plaatse geweest voor het opnemen van de aangifte.

De afgelopen maanden is er al meerdere malen getracht in te breken in clubgebouwen van schietverenigingen in de nabije omgeving. Aangezien er strenge eisen gelden voor het opbergen van de wapens in kluizen is er, zover bekend, tot nog toe geen buit gemaakt.

Het is de vraag waarom deze clubgebouwen een doelwit zijn van inbrekers. Na het openbreken van de kluizen zijn alle wapens onbruikbaar. De techniek is zo verfijnd en gevoelig dat je er niets meer aan hebt.

Eerdere bericht: Grote ravage na inbraak in schietgebouw

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inbraak bij Borculose schietvereniging”

  1. Haha, die lui zijn zó ongelooflijk DOM. Denken dat ze daar een werkend pistool buit kunnen maken ofzo.

    Echt grappig dat er nog zulke sukkels rondlopen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven