Molenruiters reservekampioen in Ermelo

ERMELO/REKKEN – Tijdens de Hippiade in Ermelo – de Nederlandse Kampioenschappen voor de hippische sport – zijn de Molenruiters uit Rekken reservekampioen geworden bij de viertallen klasse L.

Het team bestaat uit Saskia Leusink, Ilse Hietbrink, Chantal Leusink, Annemarie Kroekenstoel, Vera Abbink, Susan Karnebeek en Marloes Kornegoor. Ze reden ’s ochtends een nette proef, waarna ze ’s middags met nog 5 andere viertallen over mochten rijden voor de nationale titel, hier werden ze uiteindelijk beloond met een knappe zilveren plak.

Het viertal werd getraind door instructrice Hilde van Eerden. Elke week werd er geoefend vanaf mei dit jaar om een goede prestatie neer te zetten. Tijdens de Gelderse Kampioenschappen behaalden ze een 4e plaats welke voldoende was voor een afvaardiging naar de Hippiade.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven