Muziekmiddag ondanks regen geslaagd

EIBERGEN – De eerste editie van de Berkellandse Muziekmiddag werd zondagmiddag getroffen door enkele enorme plensbuien. De vrijwilligers deelden in allerijl enkele tientallen paraplu’s uit aan het verraste en dankbare publiek.

Ondanks de buiten genoten ruim driehonderd bezoekers met volle teugen van een gevarieerd programma. Zo gingen de handjes de lucht in tijdens de meezingers van volkszanger Stefan Mondial, klanken van de Berkelkapel uit Haarlo, damesorkest De Vrolijke Noot en de band Memories met hits uit de jaren ’60 tot ’80 een swingend slotconcert.

De organisatie was na afloop – ondanks de regen – zeer tevreden over het aantal bezoekers en de enthousiaste reacties.

[nggallery id=596]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Muziekmiddag ondanks regen geslaagd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven