New String Festival sluit seizoen af

tn_Afbeelding nieuw Roy 15031EIBERGEN – Het festival-seizoen in het openluchttheater is zaterdagavond afgesloten met het New String Festival. Er was veel publieke belangstelling, ruim 350 mensen woonden de slotavond bij.

Jarenlang was New String Festival het podium voor nieuwe regionale talenten. Maar de laatste jaren zijn er ook gelouterde musici te vinden. Zaterdag stonden vier bands op het podium, FUSE, Lou Patty, Sponge en Clint Camaro Chronicles. Tot 01.00 uur vermaakte deze bands het publiek.

Fotografen Han te Hennepe en Roy Nijman waren voor Nieuwsuitberkelland.nl aanwezig en maakten een foto-impressie van de avond.

Vernielingen en boetes uitgedeeld!
Er zijn in het centrum van Eibergen zaterdagnacht een paar kleine vernielingen aangericht, op de Brink is een verkeersbord – met daarop de regels over het parkeren – omver gereden (zie foto’s hieronder). Ook bij de bushalte ter hoogte van het Assink Lyceum zijn meerdere fietsen vernield. Zaterdagavond heeft de politie in de Grotestraat jongeren op de bon geslingerd omdat zij bier aan het drinken waren in het openbaar. Om hoeveel jongeren het gaat is onbekend.

[nggallery id=594]

[nggallery id=593]

Foto’s Bob Appels:
[nggallery id=603]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “New String Festival sluit seizoen af”

 1. Meer foto’s komen er aan als ik een manier gevonden heb om het pakketje foto’s te uploaden!
  Ik stuur wle een linkje!!

  Was trouwens een mooi festival!
  ik heb in ieder geval genoten!
  en ’t was leuk om weer eens te fotograferen (laatste keer bands fotograferen was weer een paar jaar terug)

 2. Burger tegen vernieling

  @ Roger: Als je even een mailtje stuurt via het mail formulier op mijn site dan zou ik war foto’s kunnen sturen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven