Olifant Buba luncht op de Brink

olifantlunch eibergen 062-borderEIBERGEN – Woensdagmiddag werd er op de Brink in Eibergen aan een olifant van Freiwalds Menagerie Circus een lunch aangeboden door C1000 Patrick Hobelman. De olifant had het prima naar zijn zin. Onder het oog van veel toeschouwers peuzelde hij een aantal kratten brood en de nodige kratten groenten op.

De aanwezige kinderen mochten hem het één en ander voeren. Ze stonden verbaasd van de hoeveelheden die Buba in korte tijd wist weg te werken.

Het was een stunt van het circus dat zijn tenten heeft opgeslagen in Eibergen en op vrijdag, zaterdag en zondag diverse voorstellingen geeft. Tevens is er op zaterdag van 12.30 uur tot 13.30 uur een gratis te bezoeken show waarbij aan de bezoekers wordt getoond hoe diverse circusdieren gedresseerd worden.

Eerdere bericht: Freiwalds Menagerie Circus in Eibergen

[nggallery id=654]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven