Rietmolen even ‘op slot’ door gaslek

RIETMOLEN – De Pastoor C.M. van Everdingenstraat in Rietmolen is woensdagavond enige tijd afgesloten geweest door een gaslek bij café van Otten. De eigenaar was ’s avonds aan het klussen en boorde door een gasleiding. Meteen belde hij de storingsdienst van Essent om de lek door te geven. Het duurde zeker een half uur voordat een monteur ter plaatse kon zijn. Het gasbedrijf wilde geen risico lopen en belde de brandweer.

Het korps rukte omstreeks 20.20 uur uit met twee blusploegen. De brandwachten hebben het pand gecontroleerd en geventileerd. De weg rond het café werd voor de veiligheid afgezet. 

Toen de monteur arriveerde is voor de zaak na graafwerkzaamheden de hoofdkraan dichtgedraaid. Even later is het gat in de leiding gedicht. Café van Otten is op dit moment bezig met een grote renovatie van het gehele pand. Binnenkort zal de gloednieuwe zaak open gaan.

[nggallery id=607]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven