The Chariot viert 20-jarig bestaan

tn_Afbeelding nieuw Roy 14585.jpgEIBERGEN – Sport en healtcenter The Chariot heeft zondag haar 20-jarig bestaan gevierd. Vanaf 10.00 uur werden er allerlei sportdemo’s gehouden, onder andere Tai Chi/Yoga, Les Mills, massage en kickboxing.

De sportschool is twintig jaar terug begonnen aan de Beltrumseweg waar nu de Welkoop zit. Op 4 september 1999 verhuisde het bedrijf naar de Nijverheidsstraat. Waar The Chariot nu tien jaar gehuisvestigd is.

Het bedrijf heeft na al die jaren een regiofunctie gekregen. Honderden mensen hebben de open dag bijgewoond.

[nggallery id=574]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “The Chariot viert 20-jarig bestaan”

  1. Hoi roy, bedankt voor de mooie films en foto’s.. jammer dat je er niet langer bij kon zijn.
    Was een zeer mooie dag.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven