Rijbewijzen ingenomen na overtredingen

BERKELLAND – Afgelopen zondag heeft de politie van zes personen hun rijbewijs ingevorderd na forse snelheidsovertredingen.

Een automobilist reed op de Groenloseweg in Ruurlo 145 waar 80 is toegestaan. Een motorrijder reed op de Vordenseweg in Ruurlo 130 waar eveneens 80 is toegestaan.

En vier motorrijders die samen reden op de Nettelhorsterweg in Geesteren reden 169 terwijl ook hier max. 80 is toegestaan. In alle gevallen krijgen de bestuurders een proces-verbaal en is hun rijbewijs ingevorderd.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Rijbewijzen ingenomen na overtredingen”

  1. snelheidsduivel

    Een beetje gas geven moet toch ook kunnen, en volgens mij is Politie Berkelland de laatste tijd aardig bezig met die rijbewijzen. Je zou denken dat ze weer een nieuw target hebben. Ach ja de Nettelhorsterweg leent zich er ook prima voor, een keer flink door trekken en je zit al op de gemeten snelheid

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven