Zes jongeren opgepakt voor vernieling

EIBERGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 17 jaar aangehouden voor vernieling aan een auto.

De politie kreeg rond 00.30 uur de melding dat er op de Kiefteweg vanuit een fietsend groepje jongeren een vol bierblikje naar een auto was gegooid. De auto raakte hierbij beschadigd.

De jongeren uit Eibergen zijn aangehouden voor verhoor. Zij worden overgedragen aan een jeugdpreventieproject voor een passende strafmaatregel.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Zes jongeren opgepakt voor vernieling”

 1. burger tegen vernieling

  eindelijk wordt er eens wat gedaan tegen de vernielingen.
  eindelijk eens een aanhouding!

  Laat de politie nu ook nog in het centrum wat jongeren oppakken die overlast veroorzaken!
  en niet alleen ‘snachts want het begint al rond half 11 als er jongeren door de hondevoort trekken richting de disco bus…

  gisteren avond is er hier een ei tegen de gevel gevlogen.
  wat een smerige toestand…..
  normaal zijn het overigens eikels en kastanjes die we hier tegen de ruit krijgen.

  Politie! doe er eens wat aan!!

 2. Dat zal wel ja. Dat bier zal wel in dat gastje gezeten hebben, want als die jochies een paar biertjes op hebben voelen ze zich opeens heel stoer en weten ze niet meer wat ze doen.

  Als je niet tegen drank kan moet je er niet aan beginnen. Die kleutertjes bewijzen elk weekend maar weer dat een beetje drank ze al op hol jaagt. Wat een sukkeltjes zijn het toch he. Echte ‘mannen’ hoor, pffffffff

 3. @ anoniem

  Ja, dan hadden jullie dat blikje maar niet moeten gooien. Leeg of niet, het blijft vernieling.

  Heel goed dat Jeugpreventieproject, nu maar hopen dat de drank niet te veel hersencellen heeft aangetast om er iets van te leren.

 4. als je zo´n grote … hebt, zet je naam er dan onder of kom ons is een keer opzoeken, zeg het recht voor onze neus…

 5. Nee, zet je naam erbij dan? doe dan? nee tuurlijk niet.. straks slopen ze dingen bij mij? via internet dingen zeggen met onbekende namen hahahha SNEU Van Je KK Hoofd

 6. En ik heb er inderdaad geen zin dat jullie “dingen bij mij komen slopen”. Want dat is het enige dat jullie kunnen.

  Een anoniem berichtje plaatsen is lang niet zo sneu als dingen van anderen vernielen hoor. Word eens volwassen jochie. Blijf eens een man als je gedronken hebt.

 7. Het zal mij benieuwen of Meneer A vroeger ook zo’n voorbeeldig jochie was.

  Zal zeker zelf nooit een chipszakje of snoeppapier hebben weggeooid ( dat valt ook onder milieu vervuiling) En dat is een bierblikje ook.

  Maar het was vroeger zeker allemaal beter geregeld in jullie ogen.
  Ben zelf blij dat ik nog niet bij die groep (oude) zeikers hoor die elk verhaal 10x opblazen.

 8. snelheidsduivel

  Idd de oude zeikers die zijn er enoeg in Eibergen. Tuurlijk is het niet goed dat er telekens wat afgebroken word. Maar nu media zoals internet gebruikt worden valt het ook steeds meer op dat er daadwerkelijk wat gedaan is. De mensen die zich normaal niet kunnen uitlaten hebben ineens een mooi board om op te zeiken. Sja en vroeger toen wij wat deden vonden we het ook leuk om dat in berkelandgids het terug te lezen, mijn idee: niet teveel over lullen, geen discussies aangaan niet teveel info posten. Want dat vinden ze toch alleen maar cool. Als je er wat aan wil doen moeten er camera´s geplaatst worden of gewoonweg gepatroulleerd worden. Maar ja als het bij een paar planten blijft boeiend toch, wat ik wel stom vind van de jongens, ondanks ik zelf ook geen lieverdje was vroeger. Maak van je eigen hangplek nooit een brekplek en een vuilnisbult

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven