Bromfietsers gewond na botsing in tunnel

RUURLO – Twee bromfietsbestuurders zijn op zondagmiddag 25 oktober met elkaar in de tunnel van de Borculoseweg in Ruurlo in aanrijding gekomen.        

Eén van de bestuurders liep beenletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het betrof een 17-jarige bestuurder uit Borculo. De aanrijding vond omstreeks 14.35 uur in de tunnel plaats.

De 17-jarige reed vanuit de richting Ruurlo de tunnel in. Een 16-jarige jongen uit Ruurlo kwam vanuit tegenovergestelde richting. Kennelijk werd door een stapel gedumpte folders de doorgang in de tunnel belemmerd en ontstond er een frontale aanrijding tussen beide bestuurders. De bromfietsbestuurder uit Borculo liep beenletsel op.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bromfietsers gewond na botsing in tunnel”

  1. …brommers ! zeker weer opgevoerd.
    Ben benieuwd of de verzekering uitbetaald na technisch onderzoek.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven