Boogschutters strijden om NK-plaatsing

RUURLO – Ruim 90 schutters uit de hele regio hebben zaterdag en zondag meegedaan aan de regionale indoor handboogwedstrijden. Er werd geschoten in vier klassen op een afstand van 18 meter. De winnaars zullen deelnemen aan het Nederlands kampioenschap Indoor handboogschieten.

De schutters streden twee dagen in het clubgebouw van handboogschietvereniging De Gouden Treffer in Ruurlo. Voorzitter Theo Kasteel is blij met de opkomst.

Mensen die kennis willen maken met deze sport zijn dinsdag en woensdag van harte welkom vanaf 19.00 uur in het clubgebouw aan de Furstenauerstraat. Zaterdag kan de jeugd een kijkje komen nemen. Van 9.00 tot 12.00 zijn de jonge schutters aanwezig.

Klik hier voor de uitslagen van zaterdag en zondag.

[nggallery id=711]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven